1 Mayıs 2011 Pazar

Bülent Arınç’ın TÜRK BAYRAĞI Fobisine HEPAR Tepkisi! – Almanya

16:01 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Almanya’nın Heidelberg kentinde Bülent Arınç’ın “yurttaşlarla buluşma” konferansında Türk bayrağı ve Atatürk Posteri bulunmaması üzerine Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR) Almanya Sorumlu temsilcisi Türk Bayrağı’nı asmaya girişince yaklaşık 50 kişinin saldırısına uğradı.

HEPAR Almanya Sorumlu Temsilciliği Genel Sekreterliği tarafından yapılan basın açıklamasında şu hususlara yer verildi :
(Kaynak: GAZETESAKARYA)

“Hepar Almanya ekibi, Heidelberg’de Bülent Arınç’ın “yurttaşlarla buluşma” konferansına katıldı. Konferans salonunda ne bir Türk bayrağı, ne de Türkiye Cumhuriyeti mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri vardı. Bunun üzerine ekibimizden Almanya Sorumlu Temsilcimiz ve Teşkilatlanma sorumlumuz, Türk bayrağını alıp, burada neden bayrağımız yok diyince, salonda bulunan yaklaşık 50 kişi tarafından saldırıya uğradı. Zorla salondan çıkarıldık. Basın mensupları ve polisler olay yerindeydi. Yarın tüm gelişmeleri rapor olarak bilginize sunacağız. Biz görevimizi layıkıyla yerine getirdik.”

ARINÇ : KİMSE DARBECİLİK OYNAMASIN
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konferansta yaptığı konuşmada , “Bundan sonra Kimse darbecilik cuntacılık oyunları oynamasın bize. Türkiye de seçilmiş hükümetler var sandıkla gelecek sandıkla gidecek. Egemenlik milletindir. Milletin iradesinin üstünde hiç bir gücü kabul etmiyoruz buna müsaade etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz dedi.”
HEPAR Facebook Resmi Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
İş O Türk Osman PAMUKOĞLU Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
Osman Pamukoğlu Twitter Sayfası: http://twitter.com/#!/OPamukogluHepar

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)