5 Mayıs 2011 Perşembe

Bu Adama Ülkü Ocakları'nda Kim Görev Verdi!

21:38 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Denizli Ülkü Ocakları'nda Tecavüz Skandalı!
Geçen hafta Denizli'de Ülkücü Camiasında maalesef büyük bir rezalet yaşandı. Genellikle Ülkücü gençlerin eğitim gördüğü “Başarıya Çağrı Dershanesinde" görevli, 30 yaşındaki Denizli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Sorumlusu Abdullah Güzel, 13 yaşındaki İGD’ye fiili livatada bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Olay Başarıya Çağrı Dersanesi'nde eğitim gören İGD'nin ailesinin İGD'den şüphelenmesi neticesinde ortaya çıktı. Mağdur kızın babası MKD, Denizli Ülkü Ocakları Orta Öğretim Sorumlusu Abdullah Güzel ile kızları arasındaki yoğun mesajlaşmayı fark edince durumdan şüphelendi. Olayın üzerine giden aile, 2020’un Aralık ayında Abdullah Güzel’in kendi evine çağırdığı İGD’ye fiili livatada bulunduğunu öğrendiler.

Ailenin gerçekleri anlayarak şikayetçi olması üzerine Abdullah Güzel gözaltına alınarak tutuklandı.


DENİZLİ ÜLKÜ OCAKLARI’NDA BÜYÜK RAHATSIZLIK
Daha önce Abdullah Güzel’in benzer yakınlaşmalardan ve ilişkilerinden şüphelenen Denizli Ülkü Ocakları'ndaki birçok kardeşimiz mevcut yönetimden ve gerçekleşen bu rezaletten büyük rahatsızlık duyuyor.

Denizli'deki bazı ülküdaşlarımızın sesini iletiyor ve şu soruları soruyoruz:

MHP Genel Merkezi'ndeki rahat koltuklarında oturan bazı şahısların bu konudan haberi var mı? Konu genel merkeze iletildiyse ne yapıldı?

Başta İstanbul İl Teşkilatı olmak üzere il yönetimleri belirlenirken türlü fırıldaklar çevirenler, Denizli Ülkü Ocakları'nda yaşanan bu rezaleti, Denizli'deki kardeşlerimizin maruz kaldığı utanç verici durumu umursuyorlar mı?

Şimdi Denizli'deki hangi genç Ülkü Ocakları'na güvenecek, hangi ana baba kızını bize emanet edecek?

Ve en önemlisi yukarıda Abdullah Güzel isimli müsveddenin de yer aldığı fotoğrafta görüldüğü gibi... Denizli Ülkü Ocakları gelecek Türkçülük Bayramı'nda Denizli'de rahatça karanfil dağıtabilecek mi?

Şunu da açıkça söyleyelim ki, davamıza kara bir leke süren bu şerefsiz ve olan bitene gülüp geçen Genel Merkez’deki birkaç paçavra bizden değildir.

Ve ekleyelim, koltuklarına yapışarak Başbuğ’un emanetini heba edenlere yazıklar olsun… dediler...

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)