1 Mayıs 2011 Pazar

'Seçim anketleri para karşılığında halkı hipnoz etmek için yapılıyor'

15:49 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, toplumda iki dert bulunduğunu belirterek, "Halk, ekmek ve huzur derdinde" dedi.

Pamukoğlu, seçim çalışmaları için geldiği Samsun'da, partisinin il başkanlığında, partililerle bir araya geldi. Seçim gezilerine başladığını belirten Pamukoğlu, şunları söyledi:
(Kaynak: Kirpihaber.com)
"Toplumumuzda iki dert var; halk ekmek ve huzur derdinde. Genellikle halk, siyasetçilere karşı soğukkanlı. Yapılan seçim anketlerini görüyorum. Bunlar, yönledirme ve halkı hipnoz etmek için para ile çevrilen dalavereler. 12 Haziran'da bunlar, halkın oyları ile görülecek. Biz HEPAR olarak 11 Haziran'a kadar koşturacağız. Biz uçakla ve helikopterle gezmiyoruz. Biz, karadan daha hızlı hareket ediyoruz. Seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek."

Son günlerde yaşanan üslup tartışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulunan Pamukoğlu "Bu Karagöz ve Hacivat ikilisine benziyor, bu ikili devamlı didişirler. Bu kültür ve kişilik düzeyi ile ilgilidir" diye konuştu.

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu, CHP ve MHP'deki kaset skandallarının hatırlatılması üzerine, şunları söyledi: "Birileri bir takım mekanizmalar kullanarak birbirlerini kötülemeye çalışıyor. CHP'deki biraz daha farklı. CHP'nin tapulu arazisine bir gece gecekondu kondurmak gibi. Ne oldu? Misal şimdi CHP ne diyor? PKK'nın 5. 7. kongrelerinde aldığı kararların aynısını seçim bildirgesine almış. Adadaki eşkıya ne diyor? Özerk cumhuriyet. CHP ne diyor? Özerk demokrasi. PKK kongre kararında iki dil der, CHP'de iki dil diyor. Ben yeni bir şey söylemiyorum. Okumuşunuzdur herhalde. Yazılı metni söylüyorum. PKK koruculuk kalsın diyor, o da kalsın diyor."
HEPAR Facebook Resmi Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
İş O Türk Osman PAMUKOĞLU Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
Osman Pamukoğlu Twitter Sayfası: http://twitter.com/#!/OPamukogluHepar

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)