4 Mayıs 2011 Çarşamba

Yaralı polis konuştu

19:16 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş, saldırıya ilişkin ayrıntıları anlattı.

Kastamonu Ilgaz Dağı mevkiinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş, saldırıya ilişkin ayrıntıları İnternethaber Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'ya anlattı.
(Kaynak: Mynet)
Saldırı sonrası Ankara Temsilcimizin aracıyla Kastamonu Devlet Hastanesi'ne yaralı olarak yetiştirilen polis memuru Metin Kuş, araca başından ve vücudundan çok sayıda kurşun yarası almış olarak bindirildi.

Araçtan çıkmasını ardından uzun süre yerde sürüklenen Kuş, olayı İnternethaber'e şöyle anlattı:
"Biz dağda virajı dönerken öndeydik. Konvoydaki otobüs ise bizim gerimizde kalmıştı. Virajı dönünce iki yönden üzerimize ateş açıldı. Sanırım 3-5 kişilik bir gruptu. Ateşin ardından şöfor koltuğunda bulunan polis arkadaşım Recep Şahin'in vurulduğunu gördüm. Çok sayıda kurşun başına isabet etmişti. Yüzü kanlar içindeydi. Bana da kurşunlar isabet etti. Arkadaki araçtan yardıma geldiler ve çatışma başladı. Aracın önüne de bir bomba atıldı. Sanırım bir el bombasıydı."

Yaralı polis memuru Metin Kuş, şuan Kastamonu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vücudunda kurşun yaraları olan Kuş'un durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)