5 Mayıs 2011 Perşembe

Tunceli'de çatışma: 1 PKK'lı terörist öldürüldü

01:13 by Kartal MEDYA · 0 yorum

TUNCELİ'de güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi. Elazığ'ın Arıcak İlçesi'nde de PKK'lılar jandarma karakoluna taciz ateşi açtı.

Tunceli'nin Pülümür ile Nazimiye ilçeleri arasındaki kırsal alanda bir grup PKK'lının tespit edilmesi üzerine bölgeye, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan Sikorsky helikopterlerle özel eğitimli jandarma komandolar indirildi. Saat 17.00 sıralarında indirilen komandolar, PKK'lılarla saat 19.00 sıralarında sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada 1 PKK'lı ölü ele geçirildi. Bölgede güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışmanın yer yer sürdüğü belirtildi.
(Kaynak: TUNCELİ- ELAZIĞ, (DHA))

ELAZIĞ'DA KARAKOLA TACİZ ATEŞİ
Elazığ'ın Arıcak ilçesi Bükardı Beldesi'nde jandarma karakoluna akşam saatlerinde bir grup PKK'lı terörist uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Karakoldaki askerlerin karşılık vermesiyle PKK'lılar kaçtı. Kaçan teröristleri bulup etkisiz hale getirmek için bölgede operasyon başlatıldı. Operasyonda PKK'lılarla sıcak temas sağlandığı ve yer yer çatışma yaşandığı bildirildi.

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)