6 Mayıs 2011 Cuma

"Çılgın Proje" seçim oyunudur!

00:10 by Kartal MEDYA · 0 yorum

AK Parti'nin çılgın projesine HEPAR'dan tepki geldi.
Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR) İlçe Başkanı Süleyman Özdemir, Ak Parti’nin ortaya attığı çılgın projeyi eleştirerek, bu projenin bir seçim oyunu olduğunu söyledi.

Özdemir, yaptığı açıklamada, AK Parti’nin her seçim zamanı olduğu gibi yine vaatlerle halkın gözünü boyamaya çalıştığını iddia ederek, ‘’ Bir torba kömüre yüzünün güldüğü, tatmin olur hale gelen halkım biliyor mu peki ‘Kanal İstanbul Projesi’nde milyar dolarların havada uçtuğunu. Ülkenin başka derdi tasası kalmazken birde başımıza İstanbul’un Avrupa yakasını ikiye yararak kanal açmak hayaliyle halkımız avutuluyor.
(Kaynak: karacabeytakip.com)


Koca boğazımız dururken yanına kanal açmanın ne gereği var diye halkımız acı acı gülüyor. Bu paralar böyle harcanmamalı, daha mühim sorunları kökten çözüme ulaştırmak amacıyla bu paralar kullanılmalıdır.

Peki iktidar partisi açılan kanalı özelleştirme adı altında satacak mı? Yapılacak köprüler bizim mi yoksa yabancı şirketlerin elinde mi olacak? Yoksa yandaş firmalar buralardan nemalanacak mı? Halkımız bu konuda çok uyanık olup tepkisini göstermelidir.

2023’ü değil bugünü konuşun
2023 yılında ülkemizin 100. Yılı sebebiyle iktidar partisinin halkımızı boş vaatlerle kandırmaktadır. Bugünün sorunları konuşulmalı, halkımız bu seçimde uyanık davranarak ne boş vaatlere, ne kömüre, nede makarnaya oy vermemelidir. Avutmaya, uyutmaya, soymaya son vermelidir.’’ dedi.

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)