5 Mayıs 2011 Perşembe

Chp ile Pkk Arasında Fark Göremiyoruz

18:50 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Hak ve Eşitlik Partisi Sakarya İl Başkanlığı basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasının tam metni şöyle:

Ele geçirilen Cumhuriyet Halk Partisi'nin başında bulunanların son dönemlerde AKP'nin açılım söylemlerinin papucunu dama atacak özellikteki siyasi söylemlerini Hak ve Eşitlik Partisi olarak endişe ile takip ediyoruz.

Chp'nin başında bulunan, 5 yaşındaki çocuğun bile santrafor olduğunu bildiği Lefter'e, 'Çok iyi kurtarışları vardı.' diyen, haburdan PKK kıyafetleri ile sokulan PKKlılar'ın avukatı Sezgin Tanrıkulu'nu Genel Başkan Yardımcısı yapan, ordu da silah bıraksın, PKK da silah bıraksın diyen, Güneydoğu gezisinden sonra hiç kürt demediniz diye soran gazetecilere Türk de demedim ki diyen, mutabakat olursa genel af çıkartırız diyen, haktan, hukuktan, adaletten halkçılıktan bahsedip 10 aylık torununa sigorta yaptıran, karakollarımızı basarak Türk jandarmasını şehit ederek Dersim'de isyan çıkartan başıbozuklara karşı bizzat Atatürk’ün yönettiği ve bizzat Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen tarafından kullanılan uçaklarla bombalanan Dersim isyancılarına katliam yapıldı diyen Avrupalı Kemal, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün mirası olan CHP üzerinden ne yazık ki bölücülere ve onun siyasi uzantılarına moral vermektedir.
(Kaynak: sakarya54.net)

'CHP bölücülere moral veriyor!'Bölücü örgütün sözde 5. ve 7. kongrelerinde alınan kararları harfiyen parti programı olarak açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu şimdide bölücülere moral veren söylemlere bir yenisini daha ekleyerek adadaki eşkıyanın söylediği Özerk Cumhuriyet söylemini dillendirmeye başladı. Bölücü örgüt sözde kongrelerinde 2 dilli cumhuriyet kararları almışken bunun aynısını CHP’nin başında bulunan çakma halk kahramanı Kemal Kılıçdaroğlu da birebir kopyalayarak seçim vaatleri arasına ekliyor ve mitinglerde bunu kamuoyuna açıklıyor.


Tüm bölücü örgüt ve onun siyasi uzantıları eşkıya ile mücadele de büyük öneme sahip koruculuk sisteminin kaldırılması için yıllardır uğraşırken şimdide Chp’nin başında ki zat kalkmış koruculuk sistemini de kaldıracağını söylüyor.

CHP tabanında bulunan ulusalcı vatandaşlarımız bu söylemler karşısında bu ele geçirilmiş yönetime karşı sessiz kalmayarak Hak ve Eşitlik Partisi kadrolarına katılmaktadırlar. Sadece Sakarya’da son 10 günde partimize katılan 56 kişiden 10’u CHP’nin son siyasi söylemleri ve bölücülere moral veren parti programı nedeniyle Chp’den ayrılarak partimize katılmıştır.

Çeşitli tarafsız seçim anketlerinde de Chp’nin ve Mhp’nin oylarının yerinde sayması, buna rağmen Hak ve Eşitlik Partisi'nin oylarının artması ortaya koymuştur ki, Türk vatanseverleri milli mücadelenin kalesi olan Hepar'a katılarak bölücülerden, ülkeyi parya haline getiren AKP'den ve nutuk milliyetçilerinden kurtulmak için son şans olarak Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Sayın Osman Pamukoğlu'nu görmektedir. Çünkü herkes biliyor ki AKP'den kurtulmanın tek yolu meclise bir parti daha sokmaktır. Meclise bir parti daha girdiği zaman AKP'nin milletekili sayısı 80 kişi düşecek ve koalisyon bile kuramayacaktır.
HEPAR Facebook Resmi Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
İş O Türk Osman PAMUKOĞLU Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
Osman Pamukoğlu Twitter Sayfası: http://twitter.com/#!/OPamukogluHepar

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)