5 Mayıs 2011 Perşembe

Bayrağımızı göremeyince dayanamadık

19:13 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Geçtiğimiz cumartesi günü Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç'ın Heidelberg kentinde vatandaş toplantısında sahneye çıkarak Türk bayrağı ile protesto yapan Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR) yetkilileri Hürriyet'e konuştu. Grup, "Bayrağımızı göremeyince dayanamadık" dedi.

Almanya'nın Mannheim kentindeki Maimarkt Fuarı'nın açılışına resmi davetli olarak katılan ve daha sonra Heidelberg kentinde Türk vatandaşları ile bir araya gelen Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç'ın konuşma yaptığı salona Türk bayrağı açarak protesto gösterisinde bulunan Serdar Ebem, Fatma Bak ve Aydın Boy Hürriyet'e konuştu.
(Kaynak: hurriyet.de)
Ebem, Bak ve Boy grup protesto ile ilgili olarak, "Başbakan yardımcısının bulunduğu ve konuştuğu salonda Türk bayrağının göremeyince adeta şok geçirdik. Gidip adrabamızda her zaman yanımızda taşıdığımız Türk bayrağını getirerek salonda açtık" dediler. Mannheim'da Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) toplantısı için bulunduklarını belirten parti Almanya sorumlu temsilcisi Serder Ebem olayla ilgili olarak şunları anlattı:


"Bülent Arınç'ın Heidelberg'te vatandaşlarla toplantı yapacağı duyurusunu okuduk. Bunun üzerine oraya katılmaya karar verdik. Toplantının yapılacağı Stadthalle Heidelber'e giderek konferansa girebilmek için kişi başına 10 Euro ödedik. Salona partimiz Almanya sorumlu genel sekreteri Fatma Bak, Baden Württemberg Eyaleti teşkilatlanma sorumlu başkanı Aydın Boy arkadaşımız vardı. Toplantıyı baştan sona dinledik.

Ancak salonda Türk bayrağının bulunmaması bizleri baştan itibaren rahatsız etti. Gidip aracımızda her zaman yanımızda bulunan bayrağımızı getirdik. Konuşma sonrası soru cevap bölümünde söz istedik. Ancak söz verilmedi. Bunun üzerine salonun arka kısmından öne doğru ilerledik. Amacımız Bülent Arınç'a birkaç soru sormak, kendilerine bayrağı hatırlatmaktı. Ancak Bülent beyin etrafı vatandaşlarla sarıldı. bunun üzerine sahneye çıkarak bayrağımızı açtık. Bayrağın olmamasını da protesto ettik. Bayrak açtık ve bayrağın olmadığını dile getirdiğimiz için yaka paça dışarıya atıldık" dedi.
HEPAR Facebook Resmi Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
İş O Türk Osman PAMUKOĞLU Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
Osman Pamukoğlu Twitter Sayfası: http://twitter.com/#!/OPamukogluHepar

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)