4 Mayıs 2011 Çarşamba

BDP'li Kaplan'dan Erdoğana: 'PKK ile barış imzasınada geleceksin'

18:40 by Kartal MEDYA · 0 yorum

BDP'li Kaplan, Hamas ve El Fetih arasındaki imza törenine Davutoğlu'nun katılmasını "İmralı'da müzakereleri sürdürüyorsun. Sana şunu söyleyeceğim Erdoğan, özgürlük savaşçılarının masasındaki barış imza törenine de geleceksin" sözleriyle değerlendirdi.

ŞIRNAK - BDP'nin Şırnak'ta desteklediği bağımsız milletvekili adayı Hasip Kaplan, Gündoğdu Mahallesi'ndeki seçim bürosu açılışında konuştu.
(Kaynak: ntvmsnbc.com)
Türkiye'de Ankara ile Washington arasında aynı Beyaz Saray ile Moskova arasındaki gibi bir telefon hattı olduğunu belirten Hasip Kaplan, şunları söyledi:

"Obama arıyor 'Hello Tayyip' diyor, talimat veriyor. Kaddafi'nin işi bitti. Tayyip 'one minute' demiyor 'sayın minute' diyor. Yarın bu halk sana da 'Tayyip ülkeni terk et' diyecektir. Bugün Hamas'ın El Fetih ile barış anlaşması merasimi var. Bu imza merasimine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da katılıyor. Hamas bugüne kadar ABD ve Avrupa Birliği'nin terör örgütü listesinde ilk sırayı alan örgüt değil midir? Hamas kahraman oluyor, halk direnişçisi oluyor.

Oysaki Türkiye'de milyonlar özgürlük hareketine destek veriyor ve sen İmralı'da müzakereleri sürdürüyorsun, görüşüldüğünü de inkar etmiyorsun. Sana şunu söyleyeceğim Sayın Tayyip Erdoğan. Çok değil Hamas ile direniş örgütleri arasındaki müzakereden sonra, özgürlük savaşçılarının masasındaki barış imza törenine de geleceksin. Onun için sakın ha İmralı'daki müzakereleri yavaşlatayım deme. Sakın ha bu halkın siyasetçilerini, önderlerini, liderlerini azaltacağım diye düşünme. Senin sonun şimdiden bellidir. Masaya oturacaksın."

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)