30 Nisan 2011 Cumartesi

HEPAR lideri Pamukoğlu, Rize'de Chp'ye Yüklendi

00:47 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Hak ve Eşitlik Partisi(HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Rize'de katıdığı aday tanıtım programında Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) sert eleştirilerde bulundu.

Pamukoğlu, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki programda "Paşam bizi dağlara götür" sloganları ile karşılandı.
(Kaynak: İHA)
Pamukoğlu, CHP'nin terör örgütünün söylemleri ile seçime gittiğini ifade ederek, "Adada bir eşkıya var. Ada tahsis edilmiş kendisine. Eşkıya ne diyor; hakikatler komisyonu. Bu ne diyor? Bu da aynı şeyi söylüyor. Eşkıya 'demokratik cumhuriyet' diyor. Bu da 'demokratik anayasa' diyor. İşte muhalefetteki, işte iktidardaki. Milleti kuş yerine koyup yem atıyor her gün. İktidardaki nohut vererek işi götürüyordu, şimdi bir de sütçü çıktı. Ben süt vereceğim diyor. Hayvan mı kaldı ki süt vereceksin" şeklinde konuştu.

Pamukoğlu, toprak ağalarının topraklarını halka dağıtıp idamı geri getireceğini belirterek, "Kamu arazileri var. Maliyenin, milli savunmanın, hazinenin. Bunların hepsini halka dağıtacağız. Siyaset yapan partiler; dış ve iç odakların. Bu düzenin birer parçası hepsi. Şunu söyleyemezler. Beceremezler de. Düzen müsaade etmez. Sadece biz söyleriz. O güneydoğuda 170 tane toprak ağası var. Hepsini kamulaştıracağız ve halka dağıtacağız. İdam, terör örgütü kuran ve ona liderlik yapanlar için geri getirilecektir.

Tek tip askerlik olacak ve 9 ila 6 ay olacaktır. Bunu buradan aldı. 6 ay askerlik dedi. Buna Dersim'de Türkler Kürtleri katletti diyenlerin aklı ermez. Sadece bunu buradan çalarsın" ifadelerini kullandı.

Pamukoğlu, CHP ve iktidarın anayasanın üç temel maddesini değiştirmek istediklerini vurgulayarak, "Bu CHP denilen parti anayasanın üç temel maddesine saldırıyor. Öteki de aynı. Eşkıya aracı ile gidip onunla konuşuyor. Adam gönderiyor. Müzakere yapıyor. Aman seçimlere kadar olay çıkartmayın. Polis vurmayın, karakol basmayın. İkisi de aynı şeyi yapıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti; bayrağı tektir, dili tektir, adı Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir maddelerini kaldırmaya çalışıyorlar" dedi.

Pamukoğlu, konuşmasından sonra partilileri partisinin simgesi olan 'pençe selamı' ile selamladı.

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)