3 Mayıs 2011 Salı

Sakarya HEPAR Milletvekili adaylarından esnaf ziyareti

00:51 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR) Sakarya Milletvekili adayları esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Yenicami bulvarından başlayan ziyaret turu çıracılar caddesi ile devam etti. Hepar Sakarya il Başkanı Yavuz Reis önderliğinde tanıtım çalışması gerçekleştiren Hepar Sakarya Milletvekili adayları vatandaşlara broşür dağıtarak Hepar hakkında kısa bilgilendirmelerde de bulundular.
(Kaynak: HEPAR MEDYA (SAKARYA))
Katlı pazarın ardından dar sokağa giren çalışma grubu dükkanlara girerek esnaflar ile sohbet ettiler. Sakarya Hepar milletvekili adaylarından 2. Sıra adayı Ömer Çalışır, 3. Sıra adayı Hanife Yaz, 6. Sıra adayı Recep Demir ve 7. Sıra adayı Ümit Bozyiğitin de bulunduğu Hepar Ekibi vatandaşlar ile birebir görüşerek hedeflerini ve projelerini anlattılar. Hepar Parti programında bulunan devlet hazinesinden partilere yapılan seçim yardımlarının kaldırılması, Avrupa birliği sürecinin dondurulması, gümrük birliği antlaşmasının iptal edilmesi, topraksız köylü ve çiftçiye toprak reformu projesi ile toprak dağıtılması, memur, işçi emeklilerinin maaşları veAsgari ücretin 1000 TL’den başlatılması, Hoş geldin çocuk paketi, Terör örgütü kurucuları ve liderleri için idam cezasının geri getirilmesi,başörtüsü ve inanç özgürlükleri gibi projelerin vatandaşlar tarafından ilgi ile dinlenildiğinin görüldüğü tanıtım çalışması çark caddesi ile devam etti.

Sakarya Hepar İl başkanı Yavuz Reis ile milletvekili adayları daha sonra çark caddesi esnaflarını ziyaret ederek caddede bulunan vatandaşlara broşür dağıttı. Grup daha sonra şerefiye camiinin altında bulunan çay evinde oturarak vatandaşlar ve cadde esnafı ile çay içerek sohbet etti. Kısa sürede kalabalık bir grubun ilgi odağı olan Sakarya Hepar ekibi burada da parti ve programı hakkında konuşmalar yaptılar.

Grup adına konuşan Sakarya Hepar İl Başkanı Yavuz Reis; ‘Hak ve Eşitlik Partisi çok kısa bir sürede ülke kamuoyunun bir realitesi haline gelmiş ve milyonlarca taraftar ve sempatizan kitlesine ulaşmıştır. Genel Başkanımız Sayın Osman Pamukoğlu’nun tamamen milli ve bağımsız söylemleri ülkenin her tarafından özellikle genç kesimden ciddi bir taraftar kitlesi yakaladı tam bağımsızlık parolası ile Kuvva-i milliyeden sonraki en büyük halk hareketi unvanını aldı’ dedi.

Reis sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Bizler ne siyasetten nede panayır hokkabazlarının entrikalarından anlarız. Biz ülkemizi yangın yerinde bulduk ve bu yangına seyirci kalmamak için siyasi mücadeleye girdik. Amacımız ve hedefimiz siyasi, ekonomik ve kültürel anlamda tam bağımsız bir Türkiye’yi geri getirmektir. Onun için her yerde ‘Bugün bizim için 11 Kasım 1938’dir’ diyoruz.

Türk siyasi tarihi ilk defa ‘Biz hiç kimseden siyasi ve ekonomik talimat almayız’ diyen bir lider ile karşı karşıya. Slogan milliyetçiliği ile bir yere varmadık varamayız. Milliyetçilik hamasi nutuklar ve sloganlar atmak değildir. Gerçek Milliyetçilik, ortaya çıkıp hiçbir kesimden ve ülkeden korkmadan Tam Bağımsız Türkiye diyebilmek ve bunu haykırabilmektir’ dedi.

YAŞASIN VATAN, YAŞASIN TÜRK MİLLETİ
HEPAR Facebook Resmi Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
İş O Türk Osman PAMUKOĞLU Sayfası: http://www.facebook.com/HakveEsitlikPartisiOsmanPamukoglu
Osman Pamukoğlu Twitter Sayfası: http://twitter.com/#!/OPamukogluHepar

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)