4 Mayıs 2011 Çarşamba

Ergenekon Savcısı'nın kuzenine silahlı saldırı

00:02 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Kaan Kansız'ın hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Meydanı'nda yer alan bir simit sarayında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Yusuf Kaan Kansız, aralarında husumet bulunan eski ortağı Serkan A.'nın silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Kansız, ağır şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hastanesi'ne kaldırılan Kansız, hemen ameliyata alındı. Karnında 3, kasığında 2 ve omzunda 1 kurşun bulunan Kansız'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.
(Kaynak: İHA)
Konuyla ilgili çalışma başlatan polis, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına aldı. Yapılan incelemelerin ardından saldırganın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Silahlı saldırgan Serkan A'nın daha önce de Kaan Kansız'ın babası Lütfi Kansız'ı silahla yaraladığı ortaya çıktı. Polisin, kaçan şüphelinin yakalanması için Serkan A'nın ailesinin de ifadesine başvurduğu öğrenildi.

Öte yandan kuzeninin vurulduğunu öğrenen "Ergenekon" savcısı Cihan Kansız, bugün akşam saatlerinde hastaneye geldi. Kaan Kansız'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi alan Savcı Kansız, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)