1 Mayıs 2011 Pazar

Başkent'te olaylı 1 Mayıs! BDP'liler Türk Bayrağı Taşıyan Guruba saldırdı!

14:32 by Kartal MEDYA · 0 yorum

Başkent'te 1 Mayıs kutlamaları mitinge katılanların yürüyüşü ile başladı... BDP'liler elinde TÜRK BAYRAĞI olan Kamu İş Grubuna saldırdı!

Türk-İş , DİSK, KESK, TMOBB, gibi sendikal ve siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin katılımı ile 'Özelleştirme taşeronlaştırma, güvencesiz ve kayıt dışı çalıştırmaya hayır' sloganı adı altında 1 Mayıs kutlamaları başladı.
(Kaynak: İHA)
Ankara Gar'ı önünde sabahın erken saatlerinde toplanan gruplar kortej oluşturarak mitingin yapılacağı Sıhhıye meydanına doğru yürüyüşe geçti.

Miting nedeniyle Atatürk Bulvarı, Talatpaşa Bulvarı, Mithatpaşa ve Necatibey Caddesi trafiğe kapatıldı. 15 bin kişinin katıldığı kutlamalarda 3 bin 950 polis görev alıyor. Bu arada mitingi havadan kontrol etmesi beklenen Emniyet Genel Müdürlüğüne ait helitopter arızalandı.

BDP'LİLER BİRLEŞİK KAMU İŞ GURUBUNA SALDIRDI
Başkent'teki 1 Mayıs kutlamalarında arbade yaşandı. Yürüyüş sırasında BDP korteji ile Birleşik Kamu İş grubu arasında arbade yaşandı. BDP'liler ellerinde Türk bayrağı olan Birleşik Kamu İş üyesi gruba saldırdı. Yaşanan arbade miting komitesinin araya girmesi ile son buldu. Arbade sırasında bir gazeteci yaralandı.

Yorumunuzu Bırakın

YARARLI LİNKLER:
Haber Online Facebook / Haber Online Twitter / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor / Hazırlanıyor

Hak ve Eşitlik Patisi (HEPAR)